Petua Texas Hold Em – 3 Petua Texas Hold Em Paling Membunuh Sepanjang Masa


Petua Texas Hold Em – 3 Petua Texas Hold Em Paling Membunuh Sepanjang Masa

Petua Texas Hold Em ini ialah petua terbaik mutlak yang saya tahu. Mereka adalah pembunuh sebenar yang menggegarkannya di meja poker. Adakah anda mengenali mereka semua. Dan adakah anda sebenarnya melakukannya?

#1 Petua Texas Hold Em Pembunuh

Serius anda mesti tahu bila anda melipat. Lipat sebelum kegagalan dengan kad buruk. Lipat selepas flop jika anda terlepas. Lipat ke taruhan besar atau semuanya jika anda tidak yakin. Apabila anda mendapat perasaan itu seperti anda sepatutnya melipat, kemudian lipat.

Pembunuh terbesar bagi kejayaan adalah pemain takut untuk melipat. Ia seperti selagi mereka berada di dalam periuk mereka belum “kehilangan” cip yang mereka pertaruhkan. Selesaikannya. Sebaik sahaja anda meletakkan cip itu hilang, anda perlu melipat apabila anda perlu Situs Toto Online Terpercaya Indonesia.

#2 Petua Texas Hold Em Pembunuh

Dapatkan fikiran yang betul untuk permainan. Sebilangan besar pemain tidak melakukan ini dan tertanya-tanya mengapa mereka kalah. Ini kerana mereka tidak mempunyai ketajaman mental untuk melakukan. Poker memang sukar, pastikan anda sudah bersedia.

Jangan sekali-kali bermain letih, mabuk, marah, sedih, dan lain-lain – itu sepatutnya pergi tanpa berkata. Pastikan anda diberi makan, pergi ke bilik mandi, selesa dan lain-lain. Kemudian, pam diri anda dan bersiaplah untuk beraksi. Run over odds, outs, probability and maths. Bercakap dengan lancar untuk membuat anda berazam untuk menang tidak kira apa pun.

#3 Petua Texas Hold Em Pembunuh

Anda mesti mempunyai strategi dan rancangan sebelum anda mula bermain, dan kemudian anda harus mematuhinya. Ini adalah perkara nombor satu yang perlu anda buat sekarang. Dapatkan strategi anda dan tuliskannya. Sebenarnya tahu apa yang anda buat. Dapatkan rancangan anda tentang cara anda akan bermain. Kaji semula, mainkan, ketahui keadaan dan bagaimana reaksi anda.

Melakukan ini benar-benar memastikan bahawa apabila ia datang kepada masalah anda akan bermain dengan cara yang betul tanpa emosi atau ketakutan yang mempengaruhi anda. Mempunyai strategi kemenangan – dan kemudian benar-benar berpegang padanya – adalah perkara paling penting yang boleh anda lakukan untuk kejayaan jangka panjang.

Hari ini saya telah mendedahkan kepada anda petua Texas Hold Em terbaik yang saya tahu. Saya tahu bahawa anda menyedari betapa hebatnya petua ini untuk anda sekiranya anda menggunakannya semasa anda berada di meja poker. Sekiranya anda suka belajar cara menang yang baru dan lebih baik, sila bermotivasi untuk melakukannya.